ONLINE WERKPLEK

Overal beschikken over een volledige computerwerkplek, geheel up-to-date, zonder investering in hardware en software. Dat is mogelijk met de Deltacom Online werkplek. U werkt via het internet en staat in verbinding met hard- en software die beheerd wordt door Deltacom. Uw programma’s en bestanden bevinden zich in een beveiligde omgeving, die alleen voor u toegankelijk is.


Of u nu op kantoor werkt, onderweg of thuis, u beschikt over een volledige beveiligde werkplek op plaatsen waar u aangesloten bent op het internet. En u hebt geen zorgen over de techniek, die is in de vertrouwde handen van Deltacom. Zo ervaart u de lusten, zonder de lasten.
 
Daarnaast geeft de Deltacom Online Werkplek duidelijkheid in uw IT-kosten. Die zijn niet alleen voordeliger, er zijn ook geen onverwachte tegenvallers. Een vast bedrag per maand en per gebruiker geeft u flexibiliteit, waardoor uw organisatie niet hoeft te investeren bij groei en er geen kapitaalvernietiging is bij krimp.
 
Dat heeft ook duidelijke voordelen voor uw financiële planning. Strak budgetteren is nu kinderspel.
 
Met deze dienst bent u verzekerd van een hoog serviceniveau zonder enige meerprijs. De betrouwbaarheid en deskundigheid van Deltacom staan garant voor een probleemloze samenwerking. U hoeft zich over uw IT geen zorgen te maken.