OVER DELTACOM

Deltacom levert sinds 1998 ICT diensten op het gebied van kantoorautomatisering aan bedrijven en instellingen met tussen de 5 en 300 werkplekken. Medio 2000 werd een start gemaakt met de eerste clouddiensten die in eigen beheer werden aangeboden. Hieruit ontwikkelde zich datacenter Nedzone in Steenbergen.  In de volgende twee decennia groeiden Deltacom en zusterbedrijf Nedzone uit tot professionele dienstverleners met beide de focus op informatiebeveiliging en zich in hoge mate onderscheidend op het gebied van service en ondersteuning. Nedzone werd in 2019 verkocht aan de Eurofiber groep.


Deltacom is thans een zelfstandig bedrijf met 15 medewerkers. Vanuit de locatie in Steenbergen ondersteunen wij circa 250 klanten binnen het MKB segment in heel Nederland maar met name in de Zuidwest hoek en de randstad. Onze klanten bevinden zich in alle branches maar bedrijven in de dienstverlening zijn ruim vertegenwoordigd.
 
Deltacom levert systeembeheerdiensten (voor bedrijven en instellingen die beschikken over eigen on-premise IT), online werkplekken waarbij de volledige kantoorautomatisering zich in het datacenter bevindt alsmede oplossingen gebaseerd op MS365 en natuurlijk ook combinaties van deze diensten (hybride). Oplossingen van Deltacom bestaan in de basis altijd zuiver uit producten van Microsoft en zijn op die manier gestandaardiseerd en maximaal beheersbaar.
  
Informatiebeveiliging heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Sinds 2015 is Deltacom ISO27001 gecertificeerd en ook beschikken wij over het NEN7510 certificaat “informatiebeveiliging in de zorg”.
 
Deltacom investeert graag in lange termijn relaties met haar klanten maar zeker ook met personeel en leveranciers. De lange termijn visie draagt zowel bij aan een uiterst laag personeelsverloop als aan een stabiele financiële basis van het bedrijf.