DELTACOM 365

Deltacom365 is gebaseerd op de Microsoft 365 business premium bundel uitgebreid met een beheer oplossing van Deltacom. Deltacom is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gecombineerde diensten en verzorgt de updates.


Uw mensen werken met een Windows 10 of 11 professional PC en/of laptop en mobile devices met hierop lokaal geïnstalleerde Office applicaties. Voor gebruikers is dit een vertrouwde manier van werken waardoor programma’s snel opstarten en direct reageren. De naadloze integratie van Teams, OneDrive en SharePoint en de vertrouwde verkenner zorgen voor een optimale gebruikerservaring. De beveiliging is ondertussen strak geregeld door het toepassen- en afdwingen van policies. Gebruikers werken met “compliant” apparaten waarop alle beveiligingsvereisten doorgevoerd zijn. Ook mobile devices worden beveiligd met App protection policies (APP) Onderdeel van de beveiliging is device encryptie. Hiervoor wordt Bitlocker ingezet als onderdeel van Windows 10 / Windows 11. 
  
Microsoft Hello wordt toegepast voor het aanmelden bij een Windows professional systeem. Gebruikers hebben hierdoor de keuze tussen gezichtsherkenning, vingerafdruk en/of een pincode. Computers en laptop melden aan bij de Azure Active Directory. Uitgangspunt is SSO (Single Sign-on) bij alle MS diensten (die hiervoor ondersteuning bieden.
 
Organisaties met Deltacom MS-365 hebben volledige controle over de bureaubladen en systeeminstellingen van de computers van gebruikers. Gebruikers kunnen in principe zelf applicaties installeren op voorwaarde dat dit vooraf toegestaan is door de organisatie. Gebruikersondersteuning en PC onderhoud vindt remote plaats waardoor problemen adequaat en snel kunnen worden opgelost, of kunnen worden voorkomen, ongeacht waar uw werknemers zich bevinden. Deltacom verzorgt de administratie van de hardware die wordt ingezet op de door u gebruikte werkplekken (PC’s, laptops en smartphones). Daarnaast informeren wij u over de performance en levenscyclus van de hardware.
  
Inbegrepen per Office365 tenant is 1TB data opslag en 10GB extra per gebruiker.
 
Als extra optie is het mogelijk om extra back-ups te laten maken van data in de Office365 Cloud alsmede uitgebreidere back-ups van e-mail in Exchange Online
 
Deltacom MS-365 wordt door Deltacom snel en effectief voor uw organisatie geïmplementeerd waarbij we uw gebruikers altijd op de eerste plaats zetten.